Candidatul în chiloţi. Ce poze „de campanie” a postat Viorel Oprănescu şi cum le explică VIDEO

Candidatul de Olt, Viorel Oprănescu, a postat pe contul său de Facebook fotografii în care apare echipat doar în chiloţi, informează România TV. Fotografiile care dovedesc "transparenţa" candidatului par făcute într-un studio profesionist.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 07:51

Oprănescu îşi face companie pe Facebook într-un mod inedit.

Aspirantul la deputăţie a postat pe contul propriu o serie de fotografii făcute „în liceu, la 17-18 ani”, după cum el însuşi precizează, în ipostaze specifice unui podium de modă: de la defilare în chiloţi până la ţinută sport şi costum.

Oprănescu a explicat, la România TV, de ce şi-a pus asemenea poze pe Facebook.

Am zis să le pun acolo să se ştie şi treaba asta că am colaborat în tinereţe cu o agenţie de modelling. Am cochetat cu o agenţie de modeling în urmă cu zece ani şi nu văd ce e rău în asta. De ce să ascund lucrul ăsta? Una dintre pozee într-adevăr mai indecentă dar nu am pubicat-o. Poate o voi publica şi pe aceea”, a spus candidatul.

Întrebat dacă a crezut că îl ajută fotografiile în campanie, Oprănescu a răspuns: „Da, de ce nu? Sunt oameni care apreciază şi aspectul fizic, nu doar aspectul intelectual. Mai era o poză în lenjerie intimă, dar p-aia am renunţat-o că aia e din faţă. Asta fiind din lateral, nu mi s-a părut ceva în neregulă. În fond, am sperat că şi o reclamă negativă sau pozitivă, deci nu contează… Orice reclamă e binevenită, că e pozitivă, că e negativă„.

Conform presei locale, Viorel Oprănescu are 31 de ani şi este operator pe o platformă industrială din Slatina.

Potrivit informaţiilor publicate pe contul său, Oprănescu a urmat cursurile Grupului Şcolar Industrial Metalurgic Slatina şi a absolvit Universitatea Spiru Haret din Braşov.

Oprănescu candidează din partea Partidului Alianţa Socialistă în colegiul 1 de deputat din judeţul Olt (Slatina).