Cântăreaţa Alicia Keys este însărcinată

Cântăreaţa americană Alicia Keys a anunţat, miercuri, că este însărcinată a doua oară, prin intermediul unei fotografii publicate pe conturile sale de Twitter şi Instagram, cu ocazia celei de-a patra aniversări a căsătoriei cu rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz.

31 iul. 2014, 10:11
Cântăreaţa Alicia Keys este însărcinată

În fotografie-care este însoţită de un text în care Keys îi urează soţului ei „La mulţi ani!”-cântăreaţa îşi afişează abdomenul foarte proeminent, informează Mediafax. Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, nu a anunţat, însă, când va da naştere celui de-al doilea copil al său.

Citeşte şi Kanye West HUIDUIT în timpul unui concert la Londra. Ce a făcut de i-a enervat pe fani

Swizz Beatz, în vârstă de 35 de ani, şi Alicia Keys s-au căsătorit pe 31 iulie 2010, în Corsica. Cei doi mai au împreună un fiu, Egypt Daoud Dean, în vârstă de trei ani. Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, „Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional.

Citeşte şi Cererea în căsătorie care ar face GELOASĂ orice femeie. Cum i-a cerut Kanye West mâna lui Kim Kardashian FOTO