Cântăreţ în scaun cu rotile, implicat într-un grav accident de circulaţie. Camera de la bord a surprins impactul

Interpretul de muzică populară din Târgu-Jiu, Neluţu Trandafir, implicat într-un accident rutier grav. Maşina în care se afla artistul a fost izbită violent de un alt autoturism. În urma impactului, soţia cântăreţului a rămas încarcerată. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

13 apr. 2017, 06:24
Cântăreţ în scaun cu rotile, implicat într-un grav accident de circulaţie. Camera de la bord a surprins impactul

Accidentul a fost filmat cu camera de bord a maşinii în care cântăreţul de muzică populară, aflat în scaun cu rotile, era cu soţia sa. La intrarea într-o intersecţie, artistul a fost lovit în plin de un tânăr care nu i-a acordat prioritate.

„M-am oprit la semafor la roşu, în spatele altei maşini, s-a schimbat pe verde, am plecat şi consecinţele se văd. Venea cu o viteză exorbitantă, eu am stat în spatele unui autoturism la roşu şi venea cu o viteză de speriat”, a povestit artistul.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar soţia cântăreţului a rămas încarcerată. Martorii au sunat imediat la 112.

„S-au executat manevre de descarcerare şi de deblocare a uşii pentru scoaterea pacientului care a fost preluat de SAJ Gorj. La momentul scoaterii victimei din autoturism acuza dureri la membrele inferioare”, au spus pompierii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului. Acesta este cel de-al şaselea accident în care Neluţu Trandafir este implicat.