Cântăreţul Aurelian Preda s-a vindecat de cancer după 4 operaţii pe creier şi mai multe come profunde VIDEO

O vedetă de la noi are o poveste zguduitoare. Viaţa l-a supus unui şir nesfârşit de încercări. Cântăreţ de muzică populară şi prezentator de emisiuni de folclor, Aurelian Preda a trecut prin patru operaţii pe creier şi a fost de câteva ori în comă profundă. Are doar 46 de ani dar spune că e pregătit să moară în orice clipă iar experiențele dureroase prin care a trecut i-au schimbat complet viața.

02 mai 2016, 12:01
Cântăreţul Aurelian Preda s-a vindecat de cancer după 4 operaţii pe creier şi mai multe come profunde VIDEO

Aceasta este povestea zguduitoare a unui artist pentru care viaţa a fost un şir nesfârşit de încercări, informează România TV. Cântăreţ de muzică populară şi prezentator de emisiuni de folclor, Aurelian Preda spune că viaţa lui s-a schimbat complet. Acum, la 46 de ani, după ce a trecut prin patru operaţii pe creier şi a fost de câteva ori în comă profundă, artistul spune că e pregătit să moară în orice clipă, dar că s-a împrietenit cu boala sa şi doar astfel a reuşit să învingă cancerul.

Citeşte şi Marian Dârţă a MURIT

Citeşte şi „M-am operat pe creier, am avut un anevrism care a fost malign. Am încercat să ţin ascuns acest lucru, pentru că am vrut să-mi protejez familia, aşa cum e firesc, dar odată cu trecerea timpului m-am simţit tot mai rău, boala a intrat pe făgaşul ei, pentru că ea are un drum de parcurs şi lucrurile s-au schimbat în sens negativ în ce mă priveşte” a povestit Aurelian Preda. 

După 5 ani de la primele semne, cancerul i se cuibărise în creier şi făcea ravagii în organismul lui slăbit de boală. Puşi în faţa acestei realităţi dramatice, medicii i-au dat un verdict nemilos: şansele artistului de a mai trăi erau aproape de zero şi nimeni nu mai spera ca el să îşi revină.

„Am 4 intervenţii chirurgicale pe creier până în prezent. E vorba de o dilatare segmentară a unui vas arterial care la un moment dat irigă creierul şi trebuie neapărat intervenit cu laser dacă ai posibilitatea, pentru că moartea vine foarte repede-cu multă suferinţă, cu multe come, cu multe…”, a mai povestit artistul. 

În timpul operațiilor, Aurelian a intrat în moarte clinică de câteva ori. În timpul comei, a trăit o experiență stranie. Îi auzea pe medici vorbind despre el, că nu mai are nicio șansă să supraviețuiască iar el încerca zadarnic să le spună că este acolo și că aude și vede tot ce se întâmplă. Și tot atunci, ca prin vis, a auzit o voce care îl încuraja, spunându-i că va pleca din spital pe picioarele lui și îi descria câteva evenimente care urmau să aibă loc în viitorul apropiat. Boala şi suferinţa l-au dărâmat pe Aurelian Preda. Avea 40 de ani şi trei copii mici pe care spera să-i poată vedea crescând, alături de el. 

Citeşte şi Frumoasa Eva Mendes, distrusă de durere. Fratele ei a murit de cancer

A fost nevoie de 4 operaţii pe creier pentru ca medicii să-i acorde o şansă sigură de a trăi. Între timp, Aurelian s-a împăcat cu boala şi cu Dumnezeu. 

„Eu m-am împrietenit cu această boală, eu o consider prietena mea şi un dar de la Dumnezeu. Sunt capabil să o duc mai departe” a spus Aurelian Preda.