Carambol cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă

Cinci maşini s-au tamponat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, în drum spre mare. Nu au fost înregistrate victime, doar o fetiţă a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică. Traficul auto a fost îngreunat în zona accidentului, anunţă România TV, la ieşirea din Capitală pe autostradă circulându-se doar cu 50km/h . 

06 aug. 2016, 06:04
Carambol cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă

Cele cinci maşini s-au tamponat, sâmbătă dimineaţă, la kilometrul 90 al Autostrăzii Soarelui (A2), pe sensul de mers către Constanţa.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, maşinile fiind serios avariate.

Din cauza accidentului, s-au format cozi de maşini în zonă, ceilalţi conducători auto fiind nevoiţi să aştepte câteva zeci de minute în trafic.

De altfel, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că încă de la primele ore ale dimineţii, pe Autostrada Soarelui A2, traficul rutier este foarte intens pe sensul de mers către Constanța. Amănunte, aici. 

Este posibil ca, în orele următoare, traficul să se intensifice şi pe sensul de mers către Brașov și să se aglomereze la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești, precum și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni, anunţă poliţiştii rutieri. Rutele alternative de mers spre munte le găsiţi aici.