Accidente grave pe şoselele din ţară. Trei persoane au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în judeţul Argeş. Un om a ajuns în stare gravă la spital după ce 4 mașini s-au ciocnit violent. Iar în Lugoj, doi pietoni au fost spulberație pe trecere.

15 ian. 2019, 14:27

Accidentul s-a petrecut la ieșire din Curtea de Argeș spre Vidraru. Două mașini s-au ciocnit violent și au ricoșat în alte două autoturisme. În urma impactului, șoferul unei camionete a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate. Bărbatul a fost dus la spitalul din Curtea de Argeș și este în stare gravă. Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat.

Un alt accident grav a avut loc la intrarea în localitatea Boldur dinspre Lugoj. Șoferul unei mașini i-a spulberat pe un bărbat și iubita lui, chiar pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că nu a reușit să le vadă pe cele doua victime. Două ambulanțe din Lugoj i-au transportat pe cei doi răniți la spital. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident HORROR la Arad. O persoană a murit, alte trei sunt în stare gravă