Carambol cu trei maşini, patru oameni răniţi. Echipajele de descarcerare au fost chemate de urgenţă

Carambol cu trei maşini în urmă cu puţin timp pe drumul dintre Piteşti şi Slatina. Patru persoane sunt rănite, dintre care două încarcerate.

02 nov. 2017, 09:20
Carambol cu trei maşini, patru oameni răniţi. Echipajele de descarcerare au fost chemate de urgenţă

Patru persoane au fost rănite, joi, pe DN 65, în zona Cerbul Deal din Argeş, în urma impactului dintre trei maşini, traficul fiind blocat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs la Albota, zona Cerbul Deal, două victime fiind încarcerate.

„Intervinim cu două echipaje SMURD şi descarcerarea de la Piteşti la un accident. Sunt 3 maşini implicate şi patru victime”, a declarat Epure, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că acidentul s-a produs din cauza unui şofer care a ieşit de pe un drum comunal fără să acorde prioritate.

„Din primele informaţii, un autoturism a ieşit de pe un drum comunal, a acroşat un autoturism care venea dinspre Slatina. Al doilea vehicul a fost proiectat pe contrasens în alt autoturism care venea dinspre Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Traficul pe DN 65 este blocat la ora transmtierii acestei ştiri.