Carambol în Bucureşti: Un şofer a băgat cinci oameni în spital

Trei maşini au fost implicate într-un accident, azi-noapte, în intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură. În urma impactului, cinci bărbaţi au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţie.

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 05:43
Carambol în Bucureşti: Un şofer a băgat cinci oameni în spital

Carambol în Capitală după ce un şofer a băgat cinci oameni în spital. Bărbatul a ignorat semnul cedează trecerea, iar autoturismul în care se afla a fost izbit din plin de alte două maşini care circulau regulamentar, potrivit România TV

Citeşte şi Trei persoane, rănite grav în urma unui accident provocat de un şofer băut

Accidentul a avut loc în intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură. Două autoturisme şi o autoutilitară s-au ciocnit puternic, iar cinci dintre pasageri au fost răniţi. Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Citeşte şi Accident în Capitală: O persoană a fost rănită după ce două maşini s-au ciocnit

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs pentru că şoferul vinovat nu a respectat indicatorul cedează trecerea. Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate zeci de minute, din cauza măsurătorilor făcute de criminaliştii Brigăzii Rutiere.