Vremea rea dă traficul peste cap: Carambol în Prahova, pe DN1, cu şapte autoturisme şi un tir. În Mureş a derapat un autocar cu copii

Vremea rea creează probleme pe mai multe drumuri din ţară, iar condiţiile de pe şosele şi neatenţia şoferilor a dus la producerea unui carambol pe DN1, în care au fost implicate opt maşini.

RomaniaTV.net
23 mart. 2018, 07:37
Vremea rea dă traficul peste cap: Carambol în Prahova, pe DN1, cu şapte autoturisme şi un tir. În Mureş a derapat un autocar cu copii

Pe DN1, in zona localitatii Baicoi, s-a produs vineri dimineaţă un accident rutier in lant in care sunt implicate mai multe masini si un TIR. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. În jurul prânzului traficul s-a îngreunat din nou, la Sinaia, fiind înregistrate cozi pe sensul spre Bucureşti după ce un TIR a derapat pe Posada. „A derapat un TIR. Acum se circulă. Am vorbit şi cu cei de la Poliţie să-i verifice pe cei care nu au anvelope de iarnă„, a declarat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea. Un killometru a fost parcurs de şoferi în 40 minute.

Totodată, în judeţul Mureş, un autocar cu 31 de copii şi şase adulţi a derapat în municipiul Reghin, judeţul Mureş, pe DJ 153. Copiii au fost preluaţi de două microbuze şi cazaţi la şcoala din localitate.

Un accident grav a avut loc şi în judeţul Suceava. Din cauza drumului înzăpezit două tiruri şi o autoutilitară s-au cionit violent. În urma impactului unul dintre şoferi a decedat, iar alţi doi au fost răniţi.

Un microbuz din judeţul Dâmboviţa s-a răsturnat după ce a derapat din cauza zăpezii. În autoturism se aflau 6 oameni care au fost răniţi. Mai mulţi jandarmi care au văzut accidentul au sărit imediat să dea o mână de ajutor până când autorităţile au ajuns la faţa locului.

Un microbuz în care se află 18 persoane a rămas blocat, vineri după-amiază, pe un drum din judeţul Ialomiţa. Este al doilea microbuz rămas blocat, după ce tot vineri un altul, cu zece ocupanţi a fost scos de pe un drum înzăpezit de către autorităţi. Microbuzul care circula pe direcţia Constanţa – Buzău a intrat pe un drum care fusese închis din cauza viscolului şi astfel a rămas înzăpezit.