CARAMBOL la ieşirea din Capitală, pe DN1: trei oameni au fost răniţi într-un accident cu şapte maşini

Carambol la ieșirea din București spre aeroport, şapte maşini s-au ciocnit pentru că un şofer nu a respectat distanţa regulamentară. Trei copii au fost răniţi, şi transportaţi cu ambulanţele la spital.

22 apr. 2016, 13:43
CARAMBOL la ieşirea din Capitală, pe DN1: trei oameni au fost răniţi într-un accident cu şapte maşini

Un accident s-a produs vineri pe DN1, în zona IKEA, pe sensul de ieșire din București. Carambolul a avut în jurul orei 17, o oră la care de obicei sensul de mers spre Polieşti este destul de aglomerat. Deşi aproape că se circula bară la bară un şofer a pus frână brusc şi de aici a început totul.

În accident au fost implicate 7 maşini care se deplasau pe banda a treia in sensul de mers spre Ploiesti.

Din accidentul rutier a rezultat vatamarea corporala a patru persoane care au fost transportate la spitalul Grigore Alexandrescu şi Elias. Trei copii au fost răniți.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, niciuna dintre victime nu este în stare gravă. Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare între autovehicule. La fața locului s-au deplasat cinci ambulanțe SMURD.

La fata locului s-au deplasat cinci ambulanţe SMURD. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat extrem de greu, maşinile au circulat pe o singură bandă. Polițiștii au făcut măsurători pentru a stabili cine se face vinovat de acest accident.