Carambol pe autostrada Arad-Nădlac: o persoană a murit, alte trei au fost rănite UPDATE

Circulaţia pe autostrada A1, pe tronsonul cuprins între Pecica şi Arad, blocat în urma unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule, patru persoane fiind rănite, a fost reluat după aproximativ trei ore şi jumătate. Muncitorul rănit grav şi preluat de un elicopter SMURD a murit la spitalul din Timişoara unde fusese transportat.

RomaniaTV.net
11 apr. 2017, 10:19
Carambol pe autostrada Arad-Nădlac: o persoană a murit, alte trei au fost rănite UPDATE

UPDATE: Traficul a fost oprit pe sensul spre Arad timp de trei ore şi jumătate, pentru efectuarea cercetărilor în urma accidentului în care au fost implicate un TIR şi trei autoturisme.

În cele trei maşini care au intrat în coliziune se aflau români stabiliţi în Anglia, care veneau acasă de sărbători.

Potrivit Biroului de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, un bărbat de 22 de ani şi o femeie pasageră în maşina condusă de acesta, în vârstă de 26 de ani, sunt în stare stabilă, cu răni la cap şi alte traumatisme.

O a treia victimă, o şoferiţă de 33 de ani, a suferit un traumatism toracic şi numeroase leziuni, dar este stabilizată.

Muncitorul rănit grav şi preluat de un elicopter SMURD a murit la spitalul din Timişoara unde a fost transportat. El avea răni foarte grave şi hemoragie internă.

 

Şoferul unui TIR a pierdut controlul asupra volanului, pe autostrada Arad-Nădlac, a rupt parapţii care despart sensurile de mers, a trecut pe celălalt sens de mers, după care s-a răsturnat pe câmpul de la marginea şoselei, scrie Mediafax.

Camionul transporta porumb, iar încărcătura s-a împrăştiat pe câmp şi pe o parte din carosabil.

Circulaţia nu a fost blocată, dar s-a desfăşurat cu dificultate.

Pentru că pe autostradă era porumb căzut din TIR, şoferul unei maşini mici care circula cu viteză nu a putut opri la timp şi a derapat, intrând în alte două autoturisme. Patru persoane, între care şoferii celor trei maşini implicate, au fost rănite, la faţa locului fiind trimis şi elicopterul SMURD.

Una dintre victime se află în comă și va fi transportată la Timișoara.

„Din ultimele informații pe care le deținem, este vorba de patru victime. Una dintre victime este în stare gravă, comatoasă și a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Celelalte trei victime, care erau pe picioarele lor, vor fi transportate de echipajele medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat dr. Nicoară Raveca Mărioara, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.