CARAMBOL pe DN 1. O camionetă cu opt butoaie cu benzină, implicată în accident

O camionetă care transporta opt butoaie de benzină a fost implicată, azi noapte, într-un accident pe Drumul Național 1, o personă fiind rănită. Traficul a fost blocat între Scoreiu și Porumbacu de Sus în urma scurgerii de benzină dintr-un butoi.

07 iun. 2016, 11:36
CARAMBOL pe DN 1. O camionetă cu opt butoaie cu benzină, implicată în accident

„Un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri intervin la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localitățile Porumbacu de Sus și Scoreiu. În urma accidentului a rezultat o victimă cu posibile fracturi la membrele inferioare. În accident a fost implicată o camionetă care transporta opt butoaie de benzină. Echipajul de pompieri acționează pentru sablarea scurgerilor de benzină dintr-un butoi”, a declarat aseară Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a petrecut din cauza unui șofer de 26 de ani, din Bacău.

„Pe DN 1 traficul este complet blocat în urma accidentului rutier. Șoferul vinovat are 26 de ani, este din Bacău. Acesta conducea un microbuz de pasageri spre Brașov, când a depășit neregulamentar un microbuz de marfă, condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani. În același timp, din sens opus venea un autoturism condus de un bărbat din Brașov, în vârstă de 27 de ani, care nu a putut evita impactul, rezultând coliziunea între cele trei autoturisme”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliței Sibiu.

Welter a spus că șoferul autoturismului din Brașov a fost rănit, dar este conștient.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Constanţa. Patru persoane au ajuns la spital