CARAMBOL pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Slatina: Patru maşini implicate, şase victime

Traficul a fost blocat total, marţi, pe DN64 Râmnicu Vâlcea - Slatina, în urma unui carambol în care au fost implicate patru autovehicule şi în urma căruia şase victime au fost transportate la spital.

RomaniaTV.net
28 oct. 2014, 18:20
CARAMBOL pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Slatina: Patru maşini implicate, şase victime

Marţi seară, la 19.30, pe drumul Râmnicu Vâlcea – Slatina, în dreptul localităţii Mihăeşti, la ieşirea din Râmnic s-a produs un accident de circulaţie, în care au fost implicate patru autovehicule, între care un autotren. Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi s-a luat măsura blocării traficului pe ambele sensuri, recomandând conducătorilor auto rute alternative până la eliberarea carosabilului de maşinile implicate în accident. Şase persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul din Râmnicu Vâlcea„, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, potrivit Agerpres.

Acesta este cel de-al doilea accident produs în zonă în ultimele două zile, după ce o autocisternă s-a răsturnat şi a blocat accesul spre oraşul Ocnele Mari şi pe drumul naţional Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu.

CITEŞTE ŞI: Accident cu trei victime în Iaşi. Maşina s-a făcut scrum în urma impactului violent cu un pom VIDEO