Ultimele cuvinte ale mamaiei Didina, mama regretatului artist Ion Dolănescu

Pe 20 septembrie, Gherghina Dolănescu a împlinit 102 ani, dar a fost sărbătorită doar în familie. Miercuri-dimineaţă, în jurul orei 10.00, a trecut în nefiinţă în casa din Perşinari şi va fi înmormântată, vineri, la Cimitirul Bellu.

23 oct. 2014, 08:17
Ultimele cuvinte ale mamaiei Didina, mama regretatului artist Ion Dolănescu

Nu a suferit de nicio afecţiune, scrie ziarulring.ro. A murit de bătrâneţe şi va fi înmormântată, aşa cum a fost una dintre ultimele sale dorinţe, la Cimitirul Bellu, lângă fiul ei Ion Dolănescu. „Am iubit-o enorm, a fost un om deosebit care a crescut opt copii, doi nepoţi şi tot atâţia strănepoţi. M-a crescut cu frică de Dumnezeu, am învăţat de la ea să fiu om. Îi respect ultimele trei dorinţe: a vrut să trăiască până în ultima clipă a vieţii în casa din Perşinari, să fie înmormântată lângă tatăl meu, la Bellu, şi să fie îmbrăcată în port popular”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

Citeşte şi Maria Ciobanu, declaraţie şocantă despre moartea Didinei Dolănescu, fosta sa soacră

Pentru că Didina Dolănescu a ales în urmă cu mai mulţi ani să treacă la adventism, slujba va fi susţinută de un pastor. „Slujba va avea loc vineri, la ora 12.00, la Perşinari şi apoi va fi înmormântată lângă tatăl meu, la Cimitirul Bellu, din Capitală. Mamaia Didina a rămas fără mamă la doar şase ani, a trecut prin două războaie, perioade de foamete şi, în ciuda acestor greutăţi, a crescut opt copii”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.

Citeşte şi DOLIU în familia DOLĂNESCU. Mamaie Didina a murit