Care este cel mai fericit an din căsnicie

Căsnicia este de departe cea mai complicată activitate, din întreaga ta viață. Pentru unii oameni poate părea destul de ușoară, însă pentru alții sună atât de complicat, încât preferă să nu se căsătorească niciodată. Pe piață, există foarte multe cărți dedicate acestui subiect, însă niciuna nu poate vorbi, cu subiectivitate, despre căsnicie.

02 oct. 2017, 20:29
Care este cel mai fericit an din căsnicie

De curând, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000 de cupluri. Studiul avea ca subiect descoperirea anului potrivit, în care cuplurile se înțeleg bine, după căsătorie. Conform concluziilor, răspunsul pare să fie chiar șocant, cel de-al treilea an pare să fie cel mai fericit! Sigur ești curios de ce.

Se pare că este momentul când partenerii se obișnuiesc cu viața de cuplu. Învață ce își doresc fiecare de la celălalt și ce așteptări trebuie să aibă, potrivit secretele.com.

De asemenea, cel de-al treilea an este și cel în care fiecare, dintre cei doi parteneri, se obișnuiește cu statutul financiar. Fiecare partener câștigă diferit, așa că poate unuia îi vine mai greu să împartă banii cu celălalt, ținând cont de faptul că el câștigă mai mult.

Cel de-al treilea an este și perioada în care încep renovările în casă și începem să ne concentrăm pe lucruri reale, materiale, pe care dorim să le construim împreună cu partenerul. Unele cupluri decid chiar să aducă pe lume un bebeluș. Totuși, un studiu realizat de specialiștii Slater & Gordon, spune că există și reversul medaliei, atunci când vine vorba de căsnicii. Perioadele de criză fac parte din această categorie.

Se pare că cel de-al cincilea an de căsnicie este cel mai dificil. Atunci apar cele mai dese certuri. De ce? Pentru că îndatoririle în cuplu cresc și devin din ce în ce mai grele, pe umerii partenerilor.

Totuși, nu trebuie să uităm că există întotdeauna o luminiță la capătul tunelului, aceasta se referă la cel de-al șaptelea an de căsnicie. Dacă veți rămâne împreună atât timp, sunteți candidații ideali la: și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.