Care este îngerul tău păzitor, în funcţie de zodie. Cine te protejează de rele

Se spune că fiecare persoană are un înger păzitor și că este în permanență cineva care ne veghează și care ne ferește de cele rele. Ei bine, astrele ne dezvăluie care sunt îngerii păzitori ai fiecărei zodii.

14 ian. 2018, 09:56
Care este îngerul tău păzitor, în funcţie de zodie. Cine te protejează de rele

Vezi cine are grijă de tine și la cine să pui o vorbă bună ca să-ți meargă bine, scrie estisuperba.ro.

BERBEC: Ariel

Acești nativi sunt asociați cu primăvara, cu spațiul exterior, iar îngerul care corespunde cu această zodie este Ariel. Atunci când berbecii vor să ducă un plan la bun sfârșit, este bine dacă s-ar ruga la Ariel pentru că el este îngerul care ajută oamenii să ducă lucrurile la bun sfârșit.

Citeşte şi Tu ai în palmă linia îngerului păzitor? Află de ce trebuie să te consideri norocos

TAUR: Asmodael

Răbdarea este una dintre cele mai înțelepte arme cu care un om poate să răzbească în viață. Asmodael, îngerul păzitor al taurilor le transmite acest dar și îi învață pe aceștia să îl folosească în avantajul lor.

GEMENI: Ambriel

Ambriel este îngerul care îi are în pază pe gemeni. Acesta este îngerul gândurilor pure și îi ajută pe acești nativi să lase mereu gândurile negative la o parte și să fie mereu pozitivi și plini de viață.

RAC: Muriel

Racii sunt semnele zodiacale care au mereu grijă de cei din jur. Această grijă este insuflată de îngerul lor păzitor. Acești nativi pun familia și prietenii pe primul loc întotdeauna, lăsându-se pe ei pe planul al doilea.

LEU: Verchiel

Chiar dacă acești nativi sunt regii junglei și sunt extrem de puternici, ei știu foarte bine să-și dozeze această putere cu care au fost înzestrați. Verchiel îi învață pe lei cum să-și stăpânească nervii și cum să-și controleze ieșirile.

FECIOARĂ: Hamaliel

Se știe despre acești nativi că sunt persoane extrem de critice, însă fără paza acestui înger, fecioarele au deveni mult mai pretențioase și ar critica și ma mult.

Citeşte şi Horoscopul dulciurilor! Ce preferi în funcţie de zodie

BALANȚĂ: Uriel

Este bine cunoscut faptul că balanțele au mare nevoie de echilibru în viața lor. Ei bine, Uriel este cel care le ajută pe acestea să-și găsească echilibrul pe plan profesional, cât și sentimental pentru că altfel, balanțele nu ar putea trăi în liniște și pace.

SCORPION: Barbiel

Scorpionii sunt unii dintre cele mai impulsive semne zodiacale. Aceștia au dese ori ieșiri violente, însă îngerul Barbiel îi ajută să-și transforme această pornire în compasiune și să-și purifice sufletul de gândurile negative.

SĂGETĂTOR: Adnachiel

Acești nativi sunt persoane ambițioase și acest înger vine în ajutorul lor pentru a-și canaliza aceasta ambiție și ma mult, transformând-o în iubire spirituală.

CAPRICORN: Haniel

Capricornii ar trebui să aibă o armată de îngeri pentru a-și putea controla dorința de control. Totuși, acest înger îi aduce de cele mai multe ori pe capricorni cu picioarele pe pământ.

VĂRSĂTOR: Gabriel

Acești nativi nu suportă să fie mințiți și sunt adepții adevărului, oricât de dur ar fi acesta. Gabriel, îngerul lor păzitor, le insuflă această sete pentru adevăr și putere de a lupta pentru a învinge minciuna, înșelătoria și corupția.

PEȘTI: Barakiel

Acest înger, le dă capacitatea și puterea peștilor de a face diferența între cunoaștere și credință. Totodată, acest înger, le permite acestor nativi să se cunoască foarte bine pe ei înșiși.