Care este legătura dintre Narcisa Guţă şi Elena Udrea? „Scoate televizorul din priză şi începe să tremure!”

Toţi cei care o compătimesc pe Elena Udrea sunt în tensiune de când aceasta a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft. Printre aceştia se numără şi Narcisa Guţă, care suferă o adevărată dramă atunci când aude o ştire despre ea.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 12:52
Care este legătura dintre Narcisa Guţă şi Elena Udrea? „Scoate televizorul din priză şi începe să tremure!”

De când Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul Microsoft, imaginile cu celula în care stă fostul ministru, dar şi imaginile cu aceasta încătuşată fac înconjurul lumii. Cei care doresc să uite de trecutul pe care l-au avut sau de momentele de groază prin care au trecut fac tot posibilul să evite aceste ştiri.

Nicolae Guţă, tată pentru a 11-a oară! Narcisa este GRAVIDĂ

În acest caz este şi soţia manelistului Nicolae Guţă, Narcisa Guţă, care, de când a fost arestată Elena Udrea, are numeroase căderi nervoase. Mai exact, aceasta nu doreşte să vadă imaginile cu celula în care stă Elena Udrea, deorece îşi aminteşte de cele patru zile de arest pe care a trebuit sa le îndure. Mai mult decât atât, surse din prajma Narcisei Guţă au declarat pentru WoWBiz că la fiecare ştire ce are legătură cu Elena Udrea, Narcisa Guţă devine agitată şi vrea să inchidă televizorul.

„Au tulburat-o îngrozitor. A sărit să scoată televizorul din priză. Nu vrea să mai audă despre acel loc şi nici să îl vadă. Este atât de traumatizată încât începe să tremure. Pentru noi sunt doar nişte imagini, pentru cei care au stat acolo sunt chin. E ca şi cum le-ai răsuci cuţitul în rană”, a dezvăluit o sursă apropiată Narcisei Guţă.

Citeşte şi  Surpriză de proporţii la început de an, Narcisa a SCĂPAT de PUŞCĂRIE