Explicaţie HALUCINANTĂ a pistolarului din Militari, după incidentul armat. Vezi cum vrea să scape de acuzaţii

Avocatul agresorului din Militari care a împuşcat, sâmbătă după-amiază, trei persoane în plină stradă a declarat că clientul său a reacţionat în acest fel deoarece surorile sale erau bătute de către patru bărbaţi.

24 nov. 2013, 15:57
Explicaţie HALUCINANTĂ a pistolarului din Militari, după incidentul armat. Vezi cum vrea să scape de acuzaţii

Văzând ce se întâmplă în faţa blocului unde stă şi anume că surorile lui erau bătute de mai mulţi bărbaţi aflaţi în stare vizibilă de ebrietate. Acesta având un pistol neletal cu bile de cauciuc a tras două focuri de avertisment în sus sperând că atacatorii se vor opri, însă atacatorii s-au îndreptat asupra lui. Atunci el a tras în plan orizontal două-trei focuri. A acţionat pe fondul unei stări de nervozitate şi a unui atac de panică văzând că surorile lui sunt, literalmente, călcate în picioare„, a declarat avocatul lui Mario Chiriţă.

Citeşte şi Agresorul din Militari face parte dintr-o familie de interlopi care are legături cu clanul Cămătarilor

Întrebat de ce Mario Chiriţă a împuşcat-o pe tânără în ochi, avocatul agresorului din Militari a declarat că acest fapt a fost o „consecinţă total neplăcută şi nefavorabilă„.

Privind motivul pentru care agresorul din Militar s-a predat la aproape 24 de ore de la incident, deşi în acest răstimp trei dintre rudele sale au fost reţinute pentru 24 de ore, avocatul a declarat că din cauza unui atac de panică acesta a ezitat să se prezinte la secţia de poliţie.

Citeşte şi Medicii despre tânăra împuşcată în ochi: Extrem de rar vedem aşa o rană

Sâmbătă seară, în cartierul Militari din Capitală, o tânără în vârstă de 25 de ani a fost împuşcată în ochi de către agresor, iar alţi doi bărbaţi au fost răniţi în zona gâtului şi în abdomen, după ce au încercat să aplaneze un conflict.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, incidentul armat a apărut după un conflict a apărut într-un magazin din cauză că acestea au sărit peste rândul la coadă. Cele două femei au solicitat sprijinul familiei în acest conflict spontan, iar agresorul a sărit în ajutorul lor cu un pistol neletal, trăgând mai multe focuri.