Care este zodia de care te îndrăgosteşti profund, potrivit astrologiei

Sigur ți s-a întâmplat să te îndrăgostești profund de o persoană, și totuși să nu poți spune cu exactitate care este acea trăsătură a personalității lor care te-a atras. După cum probabil ai ghicit, astrologia îți răspunde curiozităților.

20 nov. 2018, 17:34
Care este zodia de care te îndrăgosteşti profund, potrivit astrologiei

În funcție de zodia pe care o ai, cauți anumite calități la un partener, fie că este vorba despre conversații profunde, înțelegere sau spontaneitate. Mai există și posibilitatea de a te îndrăgosti de oposul personalității tale, datorită echilibrului pe care îl cauți și îl simți alături de ei.

Citeşte şi HOROSCOP NOROC. Aceste trei zodii care au un succes NEBUN în afaceri

Deși nu vorbim despre o știință exactă, anumite aspecte s-ar putea potrivi perfect cu personalitatea ta și ce anume cauți la un partener. Iată care este zodia de care, de obicei, te îndrăgostești cel mai profund și alături de care ai avea parte de o relație perfectă:

Berbec – Leu

Din moment ce Berbecul este un semn de foc, de obicei se îndrăgostește cel mai tare de persoanele care radiază energie și carismă. Leul are răbdarea necesară de a lua lucrurile încet, dându-i șansa Berbecului de a se bucura de întregul proces.

Taur – Fecioară

Fiind un semn de pământ, Taurul se bucură de toate lucrurile senzuale și confortabile. Așa că are tendința de a se îndrăgosti iremediabil de Fecioară, un alt semn zodiacal căruia îi place să trăiască în liniște și pace. Taurul admiră stabilitatea Fecioarei, această pereche având o chimie puternică, datorită romantismului Fecioarei, care știe exact ce să spună pentru a crea acea conexiune intensă care îl impresionează pe Taur.

Gemeni – Vărsător

Oricine posedă abilitatea de a purta o conversație interesantă va câștiga inima zodiei Gemeni. Iar cel mai potrivit pentru această poziție este însuși Vărsătorul. La rândul lor, Gemenii se simt atrași de viziunea asupra vieții pe care o deține un Vărsător, cât și pentru libertatea pe care aceștia o au.

Rac – Scorpion

Scorpionul poate părea rece și distant, dar Racul reușește să vadă dincolo de aceste trăsături. Se bucură de misterul care îi învăluie, și de procesul prin care descoperă personalitatea Scorpionului. Datorită faptului că ambele zodii au nevoie de timp pentru a-și construi încrederea, această conexiune este una care poate începe încet, dar care se construiește și devine puternică în timp.

Leu – Berbec

Din moment ce Leul este un semn atât de sigur pe el, de obicei se îndrăgostește cel mai tare de persoanele care se potrivesc cu energia pe care Berbecii o emană. Berbecul este pasional și are curajul de a face primul pas. Leii se simt atrași de ei mai ales atunci când iau inițiativă. Amândoi se distrează împreună și sunt foarte dezinvolți.

Fecioară – Capricorn

Pentru o relație stabilă, Fecioara va căuta întotdeauna un Capricorn, care debordează de tenacitate și ambiție. În același timp, pentru că ambele sunt semne de pământ, sunt foarte senzuale și au o etică de lucru foarte puternică, respectându-se reciproc mai ales din acest punct de vedere.

Balanță – Gemeni

Balanța va avea întotdeauna o conexiune specială cu zodia Gemeni, datorită pasiunii pe care o au pentru conversație. Așa că întâlnirea perfectă pentru ei înseamnă lungi conversații interesante în care să-și expună propriile viziuni. Balanțele iubesc să călătorească și să experimenteze lucruri noi, iar Gemenii sunt foarte curioși, ceea ce îi aduce mai aproape și în această privință.

Continuarea articolului pe elle.ro.