Care sunt dulciurile preferate în funcţie de zodie. Tu pe care le preferi?

Dulciurile sunt favoritele tuturor. Iată ce preferă fiecare zodie în parte.

17 mart. 2018, 17:15
Care sunt dulciurile preferate în funcţie de zodie. Tu pe care le preferi?

Berbec

Preferi ciocolata caldă și asta pentru că ești genul de persoană plină de entuziasm. Ai degustat până acum orice sortiment ai avut la îndemână, așa este?

Taur

Ție îți place orice tip de ciocolată, important este să aibă o cremă la mijloc. De asemenea, îți place să consumi prăjituri sofisticate, cu multe straturi de cremă.

Gemeni

Tu optezi întotdeauna pentru deserturi răzoritoare șu ușoare. Salata de fructe este preferata ta, însă îți place să mănânci și tort cu fructe și multă frișcă deasupra.

Rac

Plăcințele cu cremă, brânză sau înghețată. Mmm, sună apetisant, însă ce spui de niște tarte cu stafide? Toate astea, îți sunt ție pe plac!

Leu

Orice dulce, cu toping sau cremă de caramel îți este ție pe plac, dar și tortul de mere, cu multă frișcă îl savurezi oricând cu plăcere!

Fecioară

Ciocolată cu alune, biscuiți cu cremă sau brioșe cu ciocolată… dulciurile preferate ale oricărei persoane născută sub semnul fecioarei.

Balanță

Căpșune decorate cu ciocolată și o dulce tartă, nu vei da greș dacă scoți o doamnă, aflată în zodia Balanței, la un astfel de desert.

Scorpion

Jeleu, jeleu și iar jeleu. Știu că îți place mult, însă ai grijă să nu îți afecteze stomacul!

Săgetător

Ciocolata aerată este preferata ta, dar optezi uneori și pentru torturi bine însiropate, cu multă glazură de ciocolată.

Capricorn

Tu mănânci cireșe sub orice formă. În torturi, bomboane cu lichior sau simple. Nu o să refuzi niciodată un castron cu cireșe, așa-i?

Vărsător

Prăjitură cu înghețată, plăcintă cu înghețată sau orice dulce de patiserie, pentru tine reprezintă dulcele perfect.

Pești

Peștii adoră înghețata, așa că vor încerca orice sortiment, disponibil pe piață, dar vor încerca și să o prepare în casă.

Vezi şi Cele mai fericite zodii ale anului