Care sunt fructele cu cel mai ridicat conţinut de zahăr

Fructele sunt esențiale pentru sănătate, însă dacă vrei să slăbești trebuie să știi care dintre ele sunt cele mai bogate în zahăr și îți pot sabota dieta.

RomaniaTV.net
17 mai 2018, 10:01
Care sunt fructele cu cel mai ridicat conţinut de zahăr

Unele fructe au un conținut mai ridicat de zahăr și nu sunt recomandate în cantități mari atunci când ții dietă și vrei să slăbești. Un regim echilibrat cu două porții de fructe pe zi completat cu multe legume, verdețuri, cereale integrale, grăsimi sănătoase și proteine te va ajuta să scapi de kilogramele în plus și să reușești să te menții la greutatea dorită.

Căpșunile

O ceașcă cu căpșuni furnizează 7 grame de zahăr, astfel că și aceste fructe se numără printre cele mai potrivite atunci când ții dietă.

Citeşte şi Dulceaţă de căpşuni. Cum să faci cea mai aromată dulceaţă de capşuni VIDEO

Cireșele

O ceașcă cu cireșe furnizează 18 grame de zahăr, așa că dacă îți umpli un castron mare poți să le consumi cu ușurință pe toate și să adaugi un număr foarte mare de calorii. Cea mai bună soluție este să îți pui într-o ceașcă cireșe, să le consumi cu măsură, astfel încât să monitorizezi cu atenție caloriile consumate.

Perele

O pară medie furnizează 17 grame de zahăr, astfel că dacă vrei să slăbești trebuie să folosești doar câteva felii pe care să le amesteci cu un iaurt simplu sau cu terci de ovăz la micul dejun.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.