Carla’s Dreams, dezvăluire în culisele X Factor. „Eu aproape m-am îndrăgostit”

X FACTOR 2018. Cei patru jurați, dar și publicul au parte de o mulțime de surprize și momente pline de umor în cadrul celei de-a noua ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Carla’s Dreams mărturisește cu această ocazie că a fost cucerit de una dintre concurente.

23 oct. 2018, 12:40
Carla’s Dreams, dezvăluire în culisele X Factor. „Eu aproape m-am îndrăgostit”

X FACTOR 2018. Lavinia Dalea are 34 de ani și vine din Reșița. Ea este bibliotecară și spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să știe prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

Citeşte şi X FACTOR 16 OCTOMBRIE 2018. Carla’s Dreams: „Nu ştiu ce aţi făcut voi când a fost să moară Ştefan”

„Sunteți prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul”, îi spune Ștefan Bănică, iar Carla’s Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei: „Eu aproape m-am îndrăgostit. E o ființă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise.

Cum a decurs momentul singurei bibliotecare de la X Factor și care sunt reacțiile juriului, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediții a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeași oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.