Carla’s Dreams s-a săturat de mască: „Îmi e mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea”

Carla's Dreams s-a săturat să poarte mască. Artistul a declarat într-o emisiune TV din Moldova că toată această aventură s-a transformat într-o muncă enormă pentru a fi mereu totul securizat.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 12:01

”Suntem mega-plictisiți de make-up în general. Îmi e mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea, mai ales că e ditamai echipa și sunt probleme de logistică enorme, sunt și cheltuieli mai mari pentru a întreține un prim nivel și un al doilea nivel de securitate”, a spus artistul, conform prime.md.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa lui Carla’s Dreams, FĂRĂ MASCĂ

După ce o echipă de paparazzi din Rusia au încercat să-l deconspire pe artistul cu mască, se pare că, deși plictisit deja să-și picteze fața de fiecare dată când iese în public, Carla’s Dreams va lua măsuri sporite de protejare a identității.

”Primul nivel l-au spart rușii. Două zile l-au spart. Până ce suntem bucuroși, dar cred că o să facem și al treilea nivel de securitate, cel puțin când plecăm în Rusia. Se vede că băieții au intenții serioase acolo. Le mulțumesc celor din Moldova și România pentru cum tratează problema dată. Nu e vorba de fițe și aroganță”, mai spune Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams, război cu ruşii după ce au fost demascaţi. Artiştii fac plângere la CEDO