Carmen Dan, despre o eventuală remaniere: Nu aş putea să spun că am o temere

Carmen Dan nu se teme de o eventuală remaniere din echipa premierului Viorica Dăncilă. Ministrul de Interne spune că postul pe care îl ocupă în cel de-al treilea executiv de la alegerile legislative nu are o miză personală.

RomaniaTV.net
01 oct. 2018, 20:16
Carmen Dan, despre o eventuală remaniere: Nu aş putea să spun că am o temere

Carmen Dan a precizat la România TV că atmosfera din actualul guvern e mult mai bună decât în precedentele două, în care Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au fost premieri.

„Nu aș putea să spun că am o temere că voi fi remaniată. Am privit lucrurile astea cu detașare, nu e o miză personală. E dorința de a-mi îndeplini mandatul cât pot de bine. E necesară o evaluare, sunt suficiente luni de mandat pentru ca prim-ministrul să aibă o astfel de evaluare. Dacă e de părere că lucrurile trebuie să fie îndreptate, poate să propună unele măsuri.

Eu am o comunicare bună cu prim-ministrul. Ne cunoaștem foarte bine, relația noastră e una corectă. Avem un premier foarte receptiv. Nu a existat o situație în care să vreau să vorbesc cu dânsa, să îi împărtășesc anumite greutăți și să nu fie receptivă. E un om bun și un bun coleg. Atmosfera care e acum în Guvern, și o spune un om care a fost în 3 guverne, e indiscutabil mai bună decât în celelalte două. ”, a spus Carmen Dan.

Citeşte şi:  Carmen Dan: Cei care au provocat violenţele nu sunt jandarmii