Carmen Minune s-a ÎMPĂCAT cu Franco. Ce poză au postat cei doi

Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, s-a reîntors în braţele lui Franco, persoană de care nici nu mai dorea să audă, în urmă cu ceva timp. Acest zvon a fost aruncat în presă, chiar de rudele lui Carmen Simionescu. Ulterior, Franco a postat pe contul de Facebook o fotografie alături de fiica manelistului.

20 apr. 2015, 09:10

Carmen Simionescu s-a lansat recent în muzică, iar cu prima sa piesă, „Domino”, a dat lovitura, deoarece a înregistrat un succes răsunător, lucru care a trimis-o în topul celor mai cotaţi artişti.

Fiica lui Adi Minune a lansat videoclipul „Domino”. VIDEO

Cu toate că în toate interviurile date de de fiica lui Adrian Minune, despre succesul pe care-l înregistrează, aceasta susţinea în repetate rânduri că pentru ea contează doar cariera, şcoala şi familia şi că nu mai are de gând să se întoarcă la primul ei iubit, Franco, de dragul căruia a şi fugit de acasă în urmă cu aproximativ un an, acum rude din anturajul tinerei susţin că ea şi Franco formează din nou un cuplu şi au fugit iar împreună în lume, informează WoWBiz.

Mai mult decât atât, Carmen Simionescu nu este trădată doar de propria familie, ci şi de propriile ei gesturi. Mai exact, aceasta şi-a închis, de câteva zile, pagina personală de Facebook, pe care era extrem de activă, iar pe o altă reţea de socializare nu a mai postat nimic de zile bune.

Citeşte şi  Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, reacţie DURĂ la SUFERINŢA lui Franco