CARMEN HARRA A PREZIS MOARTEA IONELEI PRODAN. Ce spunea despre artistă în urmă cu o lună

În urmă cu aproape o lună, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit cu îngrijorare despre Starea Ionelei Prodan. Artista era pe atunci internată de doar câteva zile. Harra și-a exprimat teama că artista de muzică populară nu este deloc bine, deși familia susținea că nu ar fi în stare gravă. Astfel, Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan, cred fanii acesteia.

17 apr. 2018, 07:48
CARMEN HARRA A PREZIS MOARTEA IONELEI PRODAN. Ce spunea despre artistă în urmă cu o lună

Mama Anamariei Prodan a murit luni (16 aprilie), la vârsta de 70 de ani.  Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan, cred mulți simpatizanți ai celebrei clarvăzătoare. Într-adevăr, aceasta a vorbit despre starea regretatei artiste, în urmă cu aproape o lună. La acea vreme, nimeni nu știa cât de gravă e boala cu care se confruntă cântăreața de muzică populară.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale Ionelei Podan. Ce a spus cu limbă de moarte, ţinând-o de mână pe Anamaria Prodan

„E numai emoţional şi stresul care duce la starea de oboseală. Dar, fizic, nu este nimic concret rău cu Anamaria Prodan. Şi, bineînţeles că trece peste asta şi este un semn de alarmă să aibă mai multă grijă de ea. Că nu se poate să te ocupi de toată lumea şi să te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grijă de ea, atâta tot. Cel mai îngrijorată sunt de mama ei, vă spun sincer. Ionela Prodan trebuie să aibă mare grijă de ea. Ea are o perioadă dificilă. Acolo e problema mare, la Ionela”, a declarat Carmen Harra, în urmă cu o lună, în cadrul unei emisiuni tv.

Anunțul oficial al medicilor

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arată în comunicatul transmis de spital. Decesul a fost înregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.