Carmen Harra despre starea de sănătate a Denisei: Are o viaţă extrem de scurtă şi limitată

Carmen Harra a vorbit despre starea de sănătate a Denisei. Clarvăzătoarea susţine că artista ar putea muri subit, însă, s-ar putea întâmpla şi un miracol şi ar putea să se vindece.

24 mai 2017, 16:20
Carmen Harra despre starea de sănătate a Denisei: Are o viaţă extrem de scurtă şi limitată

Carmen Harra susţine că şansele ca îndrăgita cântăreaţă să se vindece nu sunt nule, însă situaţia în care se află Denisa este una cu adevărat critică.

„Ea are o codificare care îi limitează viaţă, numărul 7, la fel ca John Kennedy şi Lady Diana, vieţie lor au fost brusc întrerupte, relativi tineri. Viaţa ei pe Pămant este relativ scurtă, dacă e să interpretăm codul ei divin. În situaţii de genul ăsta nu poţi decât să te rogi la Dumnezeu ca să treci din lumea asta fizică în lumea eternă cât mai paşnic. (…) Ea are o viaţă extrem de scurtă şi limitată, din păcate pentru ea. (…) Bolile de multe ori sunt karmice. Vin pentru că trebuie să vină”, a mărturisit Carmen Harra la „Agenţia VIP”.

Denisa Răducu are doar 27 de ani o boală cumplită a pus stăpânire pe organismul ei. Cântăreaţa are dureri cumplite în zona abdomenului şi a plămânilor, iar momentan medicii se luptă să o menţină pe linia de plutire prin administrarea unui tratament medicamentos foarte puternic.

Citeşte şi Denisa Manelista, mesaj tulburător din spital! Ce a transmis cântăreaţa fanilor