Carmen Harra, ipoteză ŞOCANTĂ în cazul tragediei de la Iaşi: „Ea l-a omorât pe el!”

Celebra parapsiholoagă Carmen Harra a dezvăluit ce s-a întâmplat în casa soţilor Maleon înainte ca ei să-şi pună capăt zilelor.

30 dec. 2017, 09:17
Carmen Harra, ipoteză ŞOCANTĂ în cazul tragediei de la Iaşi: „Ea l-a omorât pe el!”

Carmen Harra povesteşte ce s-ar fi întâmplat în casa soţilor Maleon, din Iaşi, care s-au sinucis în seara de Ajun. Dezvăluiri halucinante au ieşit la iveală la aproape o săptămână de la gestul cutremurător al celor doi parteneri, care şi-au lăsat rudele şi prietenii sfâşiaţi de durere.

Harra susţine că directorul BCU Iaşi, Bogdan Maleon, ar fi reuşit să scape cu viaţă dacă între el şi soţia lui ar fi avut loc o dispută în acea seară. Clarvăzătoarea spune că cea care l-a împins către moarte pe directorul BCU Iaşi a fost chiar soţia lui, care era instabilă psihic şi care mai avea la activ o tentativă de suicid.

„Numerologia celor doi soţi arată că, în cazul lui, nu era timpul să moară, trebuia să aibă viaţă lungă, iar ea avea grave probleme mentale. Ea l-a învăluit în depresie (el nu s-ar fi sinucis dacă nu era debusolat din cauza ei) şi avea karme nerezolvate. Şi în altă viaţă, ea l-a omorât pe el. Ea suferea de paranoia şi a mai încercat să se sinucidă, iar asta l-a torturat psihologic pe el. Ea a determinat toată această situaţie. Fiind foarte depresivă şi tulburată mental, a fost pentru el ca picătura care a otrăvit oceanul. Nu s-au certat, pentru că, dacă o făceau, el pleca şi scăpa cu viaţă. Nebunia ei s-a reflectat şi în relaţia lor, vorbeau mult despre moarte, iar ea l-a convins că moartea este o soluţie. Influenţa ei a produs tragedia. Sinucigaşii sunt oameni bolnavi mental”, a declarat Carmen Harra.

Bogan şi Anda Maleon au fost găsiţi morţi în ziua de Crăciun, în locuinţa lor. Anda, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, Bogdan, de 41, erau aşteptaţi de o rudă la masa tradiţională de Crăciun. Când a văzut că nu mai vin şi nici nu le răspunde la telefon, ruda a mers imediat la reşedinţa lor. Aici, din nefericire, a descoperit tragedia.

Cei doi soţi şi-ar fi pus capăt zilelor la o distanţă de câteva ore. Prima care şi-ar fi pus capăt zilelor ar fi fost femeia, urmată apoi de directorul BCU Iaşi.

După efectuarea autopsiei, legiştii au descoperit că cei doi soţi aveau o alcoolemie extrem de ridicată.

„În urma finalizării analizelor de laborator s-a stabilit că, la momentul decesulu,i femeia avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,40 grame la mie, iar bărbatul de 1,70 grame la mie. Nu sunt urme de strangulare”, a declarat prim-procurorul Carmina Pascal.

Anda Elena Maleon era manager de proiect pentru diverse investiţii pe fonduri structurale. Soţul femeii, Bogdan Petru Maleon, era foarte cunoscut în „Capitala Moldovei”. Potrivit CV-ului acestuia, din 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”. În acelaşi an a fost numit director al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi.

sursa: cancan.ro