Carmen Harra ne linişteşte: „Nu va fi RĂZBOI MONDIAL în 2016, dar vor fi atentate teroriste”

Toți cei care i-au înșelat pe români în ultimii 12 ani își vor primi pedeapsa în 2016, chiar în anul alegerilor locale și parlamentare, susține celebra vizionară americană de origine română Carmen Harra. Noul an va fi unul de purificare, iar repornirea României se va petrece de abia în 2017. 

23 dec. 2015, 08:21
Carmen Harra ne linişteşte: „Nu va fi RĂZBOI MONDIAL în 2016, dar vor fi atentate teroriste”

PREVIZIUNI 2016: Interpretat numerologic de Carmen Harra, anul viitor vine sub energia cifrei 9, „ceea ce înseamnă că multe lucruri care s-au întâmplat în ultimii nouă-12 ani se îndreaptă spre purificare, o rezoluție și un nou început”. Totuși, anul 2016 nu va fi neapărat „un nou început”, ci „un final al lucrurilor care au mers prost în ultima perioadă”. „Văd 2016 ca pe un an de purificare, iar din 2017 vom merge spre alt început. Ne întoarcem tocmai la debutul «Erei Băsescu»… Se scormonesc lucruri care ies la iveală, iar corupții care au crezut până acum că scapă nepedepsiți vor plăti. Puterea aparține mulțimii care dă jos guverne. Am un sentiment pozitiv în privința României, unde oamenii vor trăi mai bine”, crede Carmen Harra.

„Vor mai fi evenimente triste și incidente cu morți”

La nivel planetar, celebra scriitoare nu se așteaptă la niciun conflict de amploare: „Nu urmează nimic major catastrofal, chiar dacă toată lumea se gândește la ceva mondial. Personal, nu văd așa ceva. Vor mai fi însă evenimente triste și incidente cu morți, dar nimic masiv cu milioane de victime. Nu văd un război mondial și nici vreo apocalipsă care să fie finalul omenirii. Singura problemă care ne-ar amenința cu adevărat viața ar fi doar încălzirea sau răcirea extremă a planetei. Nu cred însă că viața pe pământ se termină curând. Vom intra într-o eră în care, colectiv, ne vom vindeca gândirea negativă și vom învăța să ne iubim și să ne acceptăm. Sigur, putem merge și spre rău, și atunci ne autodistrugem”.

La fiecare început de an, Carmen Harra ne recomandă să ne ordonăm dorințele: „E bine să-ți planifici totul, pentru că fiecare are gânduri și speranțe pentru un nou an. E bine să ai asta în gând și să te programezi. Și creierul, și intențiile se pot programa. Fiecare ar trebui să aibă pe lista lui ce își dorește cel mai mult. Unii vor să aibă parte de dragoste, alții vor să aibă copii sau să câștige mulți bani. Trebuie să fii motivat, să ai un imbold pentru acțiunile tale, pentru a-ți transforma dorințele în realitate. Dacă nu-ți place cum ai trăit până acum, niciodată nu e prea târziu să schimbi ceva. Toți dorim să începem anul cu dreptul, iar asta nu se obține decât cu o anumită programare a intențiilor și a gândurilor care să devină realitate”.

„Karma se asociază și cu cele 10 porunci. Toate învățăturile biblice se referă la a acționa corect și fără a produce vreun rău cuiva. Răul făcut altora, în conceptul de cauză și efect, se întoarce în final către noi. Când încercăm să facem rău cuiva, chiar și bârfindu-l sau sabotându-l, răul ni se întoarce când ne e lumea mai dragă. Felul în care oamenii te tratează e karma lor, iar felul în care tu răspunzi e karma ta. Ideal e să nu răspunzi la provocări dacă poți, deși noi reacționăm de obicei emoțional”, susține vizionara. 

Umanitatea e la răscruce de drumuri

Potrivit lui Harra, „tot ce se întâmplă pe pământ e rezultatul a tot ce omenirea a făcut de-a lungul a mii de ani”: „Avem război în Orientul Mijlociu pentru că noi am generat război cu mii de ani în urmă și o karmă odată începută nu se mai încheie decât dacă o faci conștient. Karma înseamnă repetiție, lucruri care s-au produs și, într-un fel, continuă să se producă. De exemplu, dacă treci printr-un divorț, se poate repeta. Tot ce ni se întâmplă se stochează în memorie și există tendința de repetare. Tot ceea ce omenirea a creat global tinde să se repete. Omenirea a creat Primul Război Mondial, a fost al doilea și poate veni și al treilea. Însă trebuie să conștientizăm karma globală care trebuie rezolvată. Războaiele vor continua până când noi, colectiv, vom decide să le oprim.

Sursa: ziarulring.ro