Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2018: „Vor fi mişcări de stradă de amploare”

Carmen Harra a vorbit despre cum vor decurge lucrurile în 2018. Harra susține că în anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar o criză economică va avea parte la sfârșitul anului.    

RomaniaTV.net
17 feb. 2018, 14:39
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2018: „Vor fi mişcări de stradă de amploare”

”Anul acesta nu va fi unul ușor. E un an de căderi de guverne. Va rămâne în istorie din punct de vedere politic. Căderi de guverne am văzut de două ori în America. O să cadă și Trump în 2018, dar și Putin. Căderile acestea sunt extraordinar de importante și vin de odată. La fel o să fie și în România. Tot anul 2018 va fi marcat de evenimente politice majore. Vor fi mișcări de stradă de amploare”, a spus Carmen Harra pentru Antena 3.

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: „Va fi un an greu pentru președintele Iohannis”

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce îl așteaptă pe președintele Iohannis în 2018.  Clarvăzătoarea a declarat că președintele nu va avea parte de un an foarte bun. ”Președintele Iohannis va fi foarte încolțiti din toate părțile. Mulți din jurul lui sunt foarte afectați. Susținătorii lui nu mai sunt așa fideli.  Lumea se manifestă într-un mod fără precedent. Nu este un an foarte bun nici pentru Iohannis, chiar deloc”, a spus Carmen Harra. 

Carmen Harra: „O criză economică puternică va avea loc la sfârșitul anului”

”Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra.