Carmen Harra a prezis despărţirea din primăvară: „Relaţia lor nu rezistă! Liviu Varciu şi iubita SE DESPART”

Liviu Varciu a dat ”bomba” primaverii! Artistul a anuntat ca iubita lui, Anda Calin, este insarcinata si urmeaza sa-l faca tatic pentru a doua oara. Celebra clarvazatoare Carmen Harra a declarat atunci insa ca relatia celor doi este una de tranzitie si spune ca viitorii parinti nu vor rezista impreuna mai mult de doi-trei ani.

02 iul. 2018, 13:21
Carmen Harra a prezis despărţirea din primăvară: „Relaţia lor nu rezistă! Liviu Varciu şi iubita SE DESPART”
Celebra clarvazatoare Carmen Harra a dezvaluit ce-i asteapta pe viitorii parinti in viitor. Harra a spus ca viitorul bebelus este fara indoiala copilul lui Varciu, insa ca el si tanara mamica nu vor rezista impreuna mai mult de 2-3 ani, din cauza ca el este o persoana independenta, careia ii e extrem de greu sa aiba o relatie serioasa.
 
”Copilul este al lui, intr-adevar, insa relatia lor este una temporara, de tranzitie. Va dura un an, doi, trei, nu pe termen lung. Ei se completeaza reciproc, dar nu sunt suflete pereche. Amandoi sunt destul de instabili si nu pot construi o relatie serioasa reala, nu va rezista. El este foarte independent si ii va fi dificil sa aiba o relatie serioasa in general, nu doar in acest caz”, a declarat Carmen Harra, potrivit BZI.
 
Varciu a confirmat faptul ca urmeaza sa devina tatic, insa a spus ca nici nu se pune problema de nunta: ”Da, voi fi tatic, multumesc lui Dumnezeu si… cam atat. Ma bucur foarte tare si cam atat. Nu e casa de piatra pentru ca nu ma insor, sa nu aud discutia asta! Una e dintre ele mamica. Da, Emilia, exista si viata dupa… Faceti ca mine, faceti copii multi”.