Carmen Harra: Vine AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Carmen Harra susține că în actuala configurație politică, lumea se îndreaptă rapid către al treilea război mondial.

08 apr. 2017, 16:36
Carmen Harra: Vine AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

În viziunea lui Carmen Harra, toată situația mondială tensionată este cauzată de problemele personale ale președintelui american Donald Trump care dorește să distragă atenția de la faptul că se află sub anchetă și că rezultatul defavorabil previzibil al acestei anchete va duce la suspendarea sa.

„Donald Trump este în prezent un președinte aflat sub anchetă, fiind suspect de trădare de țară și colaborare secretă cu Rusia, iar el dorește să distragă atenția de la acest lucru, creând o diversiune în Siria. Trump a aruncat 59 de rachete în Siria fără să aibă aprobarea Congresului și este primul președinte american care face acest lucru. 

El a făcut din problema lui personală una mondială, iar diversiunea e că situația din Siria trebuie să arate celorlalți că el și președintele rus Vladimir Putin nu sunt prieteni, ci se află de fapt pe poziții adverse. Trump a informat Rusia că urmează să atace, Rusia a anunțat Siria despre această operațiune, iar rachetele detonate acolo de americani au distrus niște obiective abandonate.

Este de neînțeles reacția lui Trump în condițiile în care cei din Siria își omoară copiii în atentate de ani de zile. Acum, brusc, chiar când este anchetat, după ce a văzut câteva imagini cu copiii morți în ultimul atentat, Trump a fost impresionat și a decis să intervină cu rachete și bombe. 

Gestul lui Trump este o agresiune la adresa unui stat străin și dă dreptul acelui stat agresat să riposteze pe teritoriul american, să atace așa cum va putea. SUA au o karmă negativă legată de agresiunea în Orientul Mijlociu. De fiecare dată când SUA atacă fără ca țările de acolo să le atace, pentru americani încep tot felul de probleme… economice, sociale, medicale.

Problema cea mai gravă este că înainte ca Trump să fie suspendat de Congres, el va ataca peste noapte Coreea de Nord, iar asta va însemna 100% război mondial. Putem scăpa de al treilea război mondial doar dacă Trump este suspendat rapid”, a declarat, pentru ziarulring.ro Carmen Harra.