Carmen Iohannis, imagini necenzurate, Prima Doamnă a dansat, a băut şi s-a simţit bine la Oktoberfest, varianta sibiană VIDEO

Imagini senzaţionale cu prima doamnă a României. Carmen Iohannis s-a distrat la festivalul de la Sibiu, inspirat din celebrul Oktoberfest bavarez. Soţia preşedintelui a cântat şi a dansat, alături de prieteni. Ba chiar a gustat şi dintr-o celebră băutură nemţească.

21 sept. 2018, 07:29

„Ma simt foarte bine, e o atmosfera foarte placuta, un loc in care sibienii se simt bine, e foarte bine ca se pastreaza traditia. Nu, inca n-am participat in Germania. Imi place aici la Sibiu, dar poate o data o sa fac si o experienta in Germania”, a spus prima doamnă, potrivit România TV. Carmen Iohannis a făcut spectacol la festivalul din centrul Sibiului. Prima doamnă a dansat toată seara si s-a distrat pe cinste alaturi de prieteni. A gustat chiar şi din bautura preferată a nemţilor.

Citeşte şi Klaus Iohannis: Scrisoarea transmisă de Meleşcanu privind Brexit reflectă poziţia României

Sibienii s-au distrat si ei la festivalul inspirat din celebrul Oktoberfest bavarez. Atmosfera bavareză va continua în Piaţa Mare din Sibiu pana duminică seara.