Carmen Iohannis a vorbit cu Regina Elisabeta a II-a sub privirile Melaniei Trump. Avem imaginile VIDEO

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenți, marți seara, la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO, de la Palatul Buckingham.

04 dec. 2019, 15:47

Klaus Iohannis a plecat în prima deplasare externă de după alegeri. Însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, șeful statului este prezent la Palatul Buckingham, pentru a lua parte la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea liderilor politici care participă la reuniunea NATO.

Regina a avut un schimb de replici cu Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, sub privirile Melaniei Trump. Angela Merkel s-a alăturat și ea discuției. 

Cum prima doamnă impresionează de fiecare dată prin ținutele pentru care optează, acest eveniment nu face nici el excepție. Pentru întâlnirea cu Regina Angliei, Carmen Iohannis a purtat o rochie fluidă de un albastru regal, combinat cu roz pal, căreia i-a accesorizat o pereche de pantofi, dar și o poșetă în nuanțe de roz pal. Ținuta a întors toate privirile și, în plus, nu puțini cei care au susținut că soția președintelui României a fost la fel de elegantă ca Melania Trump, partenera de viață a șefului de stat american.

Soții Iohannis au discutat și cu premierul britanic, Boris Johnson.