Carmen Iohannis, apariţie spectaculoasă în Spania. Vezi ce sandale superbe a purtat Prima Doamnă

Prima Doamnă a României este pasionată de sandale. Carmen Iohannis pare că preferă o pereche în mod special, create de un designer italian celebru. Ea a fost surprinsă când le purta atât la ultima vizită oficială, din Spania, cât şi la alte evenimente. De altfel, de-a lungul timpului soţia preşedintelui a etalat o gamă variată de astfel de încălţări.

14 iul. 2015, 14:49

Cu toate că nici în timpul vizitei din Spania, Prima Doamnă nu a respectat întocmai codul vestimentar, ţinuta aleasă la dineul organizat de familia regală a primit laude din partea madrilenilor.

Vezi şi: Carmen Iohannis IGNORĂ SFATURILE designerilor. Vezi cum a fost îmbrăcată la dineul oferit de Felipe al VI-lea

Una dintre piesele de rezistenţă ale ţinutei alese de Carmen Iohannis a fost o pereche de sandale din piele crem, creaţie ale unui designer italian celebru.

Nu este însă prima dată când asortează această încălţăminte cu diverse ţinute. Carmen Iohannis a purtat aceeaşi pereche de sandale şi în timpul lansării celor două cărţi scrise de şeful statului.

Vezi şi: Alexandru Ciucu, explicaţii despre ţinuta Primei Doamne la întâlnirea cu familia regală a Spaniei

Aurii, roşii sau negre, Carmen Iohannis pare că are o adevărată pasiune pentru sandale. Prima Doamnă a purtat astfel de încălţări la foarte multe evenimente oficiale.

Citeşte şi Ţinutele lui Carmen Iohannis, criticate de Răzvan Ciobanu: „Să-i iasă din cap rochiţele mini şi fără mâneci”

In ultimele sapte luni, profesionistii nu s-au sfiit sa o critice pe Carmen Iohannis. Sotia presedintelui Romaniei nu respecta nicio regula, alegand sa poarte la evenimentele oficiale, la care participa in calitate sa de prima doamna, rochii fara maneci, in culori aprinse, dar si peste genunchi, lucru total interzis pentru o persoana atat de importanta in stat.