Andreea Tincu: „CARMEN IOHANNIS nu are designer angajat. Ţinutele purtate le returnează”

Prima Doamnă nu are niciun designer vestimentar angajat, scrie pe blogul ei Andreea Tincu, unul dintre creatorii ţinutelor lui Carmen Iohannis. Potrivit designerului, soţia preşedintelui nu și-a angajat nici pe departe al patrulea designer așa cum s-a vehiculat în presă. În plus, Carmen Iohannis împrumută și returnează hainele pe care le poartă la evenimentele oficiale. Carmen Iohannis nu și-a angajat nici pe departe al patrulea designer așa cum s-a vehiculat în presă. Andreea Tincu a dezvăluit că nu are niciun contract semnat cu soția președintelui. Carmen Iohannis împrumută și returnează hainele pe care le poartă la evenimente oficiale. - See more at: http://www.dcnews.ro/informa-ie-bomba-despre-carmen-iohannis-dezvaluire-facuta-de-o-apropiata-de-a-sa_480933.html#sthash.wXEObfAP.dpuf Carmen Iohannis nu și-a angajat nici pe departe al patrulea designer așa cum s-a vehiculat în presă. Andreea Tincu a dezvăluit că nu are niciun contract semnat cu soția președintelui. Carmen Iohannis împrumută și returnează hainele pe care le poartă la evenimente oficiale. - See more at: http://www.dcnews.ro/informa-ie-bomba-despre-carmen-iohannis-dezvaluire-facuta-de-o-apropiata-de-a-sa_480933.html#sthash.wXEObfAP.dpuf Carmen Iohannis nu și-a angajat nici pe departe al patrulea designer așa cum s-a vehiculat în presă. Andreea Tincu a dezvăluit că nu are niciun contract semnat cu soția președintelui. Carmen Iohannis împrumută și returnează hainele pe care le poartă la evenimente oficiale. - See more at: http://www.dcnews.ro/informa-ie-bomba-despre-carmen-iohannis-dezvaluire-facuta-de-o-apropiata-de-a-sa_480933.html#sthash.wXEObfAP.dpuf

28 iul. 2015, 10:04

Andreea Tincu a dezvăluit că nu are niciun contract semnat cu soția președintelui.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, alături de preşedinte la Festivalul de la Salzburg. PRIMELE IMAGINI

Am aflat ieri, din media, ca as fi al patrulea designer angajat de catre Carmen Iohannis. Ma simt deja frustrata ca nu am fost prima pe lista si am ajuns abia pe locul 4, nemaivorbind de faptul ca nu am vazut si eu contractul ca sa stiu ce am semnat. Aceasta este bineinteles o gluma deoarece nu exista motiv de frustrare aici.

Cei care au pornit acest zvon  ar trebui sa explice daca au un act oficial pe care sa il prezinte publicului amator. Ceea ce nu exista, bineinteles.

Daca ei ma intrebau direct cum am ajuns sa creez pentru Prima Doamna era mult mai logic si mai corect decat sa faca presupuneri departe de adevar.

Eu am fost cea care am contactat-o pe Doamna Iohannis si i-am propus sa poarte tinute create Andreea Tincu si sa sprijine astfel creativitatea romaneasca.  Nu este vorba despre nici un angajament, plata sau alte chestiuni de ordin material.

Tinutele respective fac parte din colectii proprii sau sunt modele create pentru anumite evenimente si absolut toate se returneaza dupa ce sunt purtate. (…) 

CITEŞTE ŞI CARMEN IOHANNIS, o soţie de preşedinte „JUCĂTOARE”: „Agreabilă, activă, dar nu a trecut graniţa mondenului”

Acceptand sa poarte design romanesc, Carmen Iohannis nu face un deserviciu modei romanesti, industriei textile in fapt. Din contra”, a precizat Andreea Tincu pe blogul ei, unul dintre designerii cu care colaborează Carmen Iohannis.