CARMEN IOHANNIS, prima apariţie publică după ce a amânat audierea la parchetul General din motive medicale VIDEO

Soţii Carmen şi Klaus Iohannis au mers duminică dimineaţa la biserica din Sibiu, aceasta fiind prima apariţie a Primei Doamne după ce a refuzat audierea în dosarul caselor din motive medicale.

16 dec. 2018, 08:50
CARMEN IOHANNIS, prima apariţie publică după ce a amânat audierea la parchetul General din motive medicale VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Aceasta este prima ieşire publică a lui Carmen Iohannis, după ce, la începutul săptămânii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivând probleme de sănătate.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece weekend-ul acasă la Sibiu. Duminică, el participă, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. 

Maşina cuplului prezidenţial a oprit în Piaţa Mică, în spatele bisericii, iar soţii Iohannis au mers pe jos câţiva metri până la intrarea principală în biserică. Şeful statului nu a făcut declaraţii. 

Aceasta este prima ieşire publică a lui Carmen Iohannis, după ce, la începutul săptămânii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivând probleme de sănătate. 

Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu este lăcaşul de cult la care familia Iohannis merge de ani de zile, încă de pe vremea în care Klaus Iohannis era primar al municipiului Sibiu. 

Biserica se află în centrul oraşului, în Piaţa Mare a Sibiului, lângă sediul Primăriei Sibiu.