Carmen Iohannis şi-a dus elevii la tenis în weekend VIDEO

Prima doamnă şi-a dus elevii la tenis! Carmen Iohannis a mers sâmbătă cu elevii de la clasa a noua cărora le este dirigintă la un club de tenis, unde adolescenţii au învăţat cum să practice acest sport.

22 sept. 2018, 10:32

Carmen Iohannis are apariţii publice tot mai dese după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va candida pentru un nou mandat la Cotroceni. 

După ce a întors toate privirile la Oktoberfest sibian, Prima Doamnă şi-a dus elevii sâmbătă la tenis.

Carmen Iohannis, imagini necenzurate, Prima Doamnă a dansat, a băut şi s-a simţit bine la Oktoberfest, varianta sibiană VIDEO

„Elevii se descurcă foarte bine, nici nu m-am aşteptat să fie aşa de descurcăreţi şi pricepuţi. Se vede că sunt tineri, că au toată viaţa înainte, energie şi condiţie fizică şi îmi doresc, chiar dacă nu fac sport de performanţă, să facă sport să fie bucuroşi, să trăiască frumos şi sănătos”, a mai spus Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a desfăşurat diferite ore de dirigenţie în aer liber şi cu elevii din generaţiile anterioare. „Sper să ieşim şi la teatru şi în oraş, pentru un tur al Sibiului, să ne cunoaştem frumuseţile oraşului, clădirile cu arhitectură specială şi să ne bucurăm că trăim într-un oraş aşa de frumos, să îl preţuim şi să îl îngrijim. (…) O să mergem şi la Cotroceni dacă o să mi-o ceară şi ne hotărâm să facem excursie la Bucureşti. De obicei mergem la Cluj, pe aici pe aproape, prin Ardeal”, a mai declarat Carmen Iohannis.