Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, la DNA într-un dosar de corupţie

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor social-democrata Carmen Mihălcescu s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiată într-un dosar de corupţie, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
05 dec. 2018, 11:36
Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, la DNA într-un dosar de corupţie

Presa a surprins-o pe aceasta ieşind miercuri din sediul DNA, însă deputata a refuzat să dea informaţii cu privire la prezenţa ei la Direcţia Naţională Anticorupţie. 

„Am venit să beau o cafea”, a declarat vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, la ieșirea din sediul Direcției Anticorupție.
 
Ulterior, aceasta a spus că a venit să-și recupereze din mașină țigările. „Am rămas fără țigări”, a spus vicepreședintele Camerei, înainte să intre înapoi în sediul DNA.
 
Florin Iordache a declarat, miercuri, că vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu a fost chemată la DNA. Florin Iordache nu a precizat și dosarul în care Mihălcescu a fost chemată.
 
„Azi dimineață, datorită unui eveniment nedorit, Carmen Moldovan a fost chemată la DNA și a trebuit să prezidez eu ședința”, a declarat Florin Iordache.