Carmen Şerban, vindecată cu CREDINŢĂ. Cele trei RUGĂCIUNI care au salvat-o de la MOARTE

Carmen Şerban a dezvăluit că a reuşit să treacă peste probleme medicale grave - a fost diagnosticată cu o tumoră - pentru că s-a rugat mult şi a crezut în Dumnezeu. 

29 nov. 2017, 16:03
Carmen Şerban, vindecată cu CREDINŢĂ. Cele trei RUGĂCIUNI care au salvat-o de la MOARTE

Carmen Şerban nu a fost ocolită de probleme în ultima perioadă.

„Sunt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu. Ma implineste toata viata mea. Nu am dorinte extraordinare de la viata, eu ii cer lui Dumnezeu sa imi dea ce crede el ca este mai bine si sa imi anuleze ceea ce nu este bine pentru mine. Sa stii ca au fost momente cand au cazut anumite planuri, anumite lucuri. Am inteles ca trebuie sa ii ceri lui Dumnezeu sa iti dea ceea ce crede el ca este mai bine pentru tine. Au fost, da, momente cand ii ceream lui Dumnezeu sa ma ajute cu cariera, cu iubitul, relatiile cu oamenii din jur. Conditionarile nu sunt bune la nimic. „Doamne, eu vreau neaparat sa il am pe…” Nu e bine asa. Dumnezeu poate ca iti da asta, dar poate ca in cele din urma nu e cel mai bun lucru”, a spus Carmen Serban la o emisiune tv.

Carmen Şerban, despre starea ei de sănătate. Mai clar de atât nici că se putea

„Am avut o tumoare maligna la san care a avut 5 mm cand a fost descoperita. Cand mi-au descoperit tumoarea, m-au trimis la mamografie digitala. Am primit acelasi rezultat. Doctorii mi-au zis sa il caut pe Dumnezeu. Mi-am zis ca e nebun. Eu atunci nu eram pe directia asta. Am fost la alti medici si, culmea, mi-au spus acelasi lucru. La momentul ala nu prea am inteles, apoi am inteles un bioenergetician care mi-a zis ca daca nu intru pe calea lui Dumnezeu, nu merg la slujbe, la molifte, nu tin post… Noi suntem doua corpuri, corpul energetic si cel fizic. Corpul energetic are nevoie de apa si mancarea lui, care se obtine prin post si rugaciune. Il spalam pe interior prin molifte si liturghia. Noi ne spalam corpul fizic doar cand mirosim, dar si din placerea de a dormi seara curati in pat. Asa e si curatenia interioara. Trebuie facuta cel putin o data pe saptamana, nu doar cand treci prin momente grele”, a mai spus Carmen Serban.

„Prima rugaciune este Tatal nostru, a doua rugaciune este rugaciunea Sfantului Patrick. Ori de cate ori veti fi epuizati, il chemati in felul urmator: „Iisus Hristos in fata mea (spuneti numele vostru), Iisus Hristos in mine (numele tau), Iisus Hristos in imprejurul meu (nume), Iisus Hristos in spatele meu (nume), Iisus Hristos in urechile mele si in ce aud. Vrei sa te intelegi corect cu cineva? Fa aceasta rugaciune. Si mai avem cea de-a treia rugaciune Slava tie, Dumnezeule, slava tie, o rugaciune care iti poate ridica frecventa foarte mult”, a mai spus Carmen Serban.