Carnagiu pe şosea, familie nenorocită. O mamă şi copilul ei au murit pe loc, al doilea copil este în stare gravă

O femeie şi copilul ei au decedat joi seara, iar alte trei persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc pe DE 578, între localităţile Sândominic şi Izvoru Mureşului, în care au fost implicate două autoturisme.

RomaniaTV.net
25 ian. 2018, 19:11
Carnagiu pe şosea, familie nenorocită. O mamă şi copilul ei au murit pe loc, al doilea copil este în stare gravă

Un grav accident a avut loc pe DE 578, între localităţile Sândominic şi Izvoru Mureşului. Două maşini s-au făcut praf. În unul dintre autoturisme se afla o familie cu doi copii, iar în urma accidentului mama şi unul dintre copii au decedat, iar celălalt copil este în stare gravă, fiind resuscitat la faţa locului.

Potrivit Agerpres, şoferii autoturismelor au suferit traumatisme şi vor fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheoghe Filip, a precizat că primele cercetări arată că autoturismul în care se afla familia cu cei doi copii venea dinspre Gheorgheni şi, la un moment dat, a derapat şi a fost lovit în partea laterală stângă de un autoturism care circula din sens opus.

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.