CARNAGIU pe şosea în Mexic. Peste 20 de morţi şi 30 răniţi VIDEO

Cel puţin 16 persoane au murit şi alte 30 au fost rănite în centrul Mexicului, după ce un camion a intrat într-un grup de pelerini care participau la o sărbătoare religioasă.

RomaniaTV.net
30 iul. 2015, 20:45
CARNAGIU pe şosea în Mexic. Peste 20 de morţi şi 30 răniţi VIDEO

Un camion a intrat miercuri seară într-un grup de pelerini care participau la un ritual religios în localitatea Mazapil, din statul Zacatecas, situat în centrul Mexicului. Cel puţin 16 persoane au murit şi alte 30 au fost rănite, potrivit secretarului general al statului Zacatecas, Jaime Santoyo Castro.

Potrivit unei surse din agenţia de protecţie a civililor din statul Zacatecas, camionul „a rămas fără frâne şi s-a izbit în mulţime”. Grupul, format în jur de 200 de pelerini, se îndrepta către o biserică catolică, San Gregorio Magno, din localitatea Mazapil, unde participaseră de duminică la sărbătorile organizate în cinstea unui sfânt local.

Şoferul camionului a fugit de la faţa locului.

La locul incidentului, au sosit echipaje de poliţie şi ambulanţe pentru a acorda ajutor victimelor. Reprezentanţii protecţiei civile şi ai Crucii Roşii au anunţat iniţial că se înregistraseră 12 decese.