Carnagiu pe şosea! O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci sunt în stare gravă la spital, printre care şi un copil

O persoană și-a pierdut viața și alte cinci au ajuns în stare gravă la spital în urma coliziunii puternice între două autoturisme, eveniment rutier consemnat duminică după-amiază, pe DN 2-E 85, la Crucea Comisoaiei.

03 iul. 2016, 16:48
Carnagiu pe şosea! O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci sunt în stare gravă la spital, printre care şi un copil

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut duminică pe DN 2-E 85. În coliziune au fost implicate un autoturism Logan înmatriculat în Capitală și unul din Republica Ucraina, condus de un cetățean ucrainian de 26 ani.

Potrivit opiniabuzau.ro, autoturismul din Ucraina, care se deplasa spre Buzău, a părăsit sensul de mers, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de Loganul care rula spre Râmnicu Sărat. În urma impactului, o pasageră din Logan a murit pe loc.

Pentru scoaterea celorlalte persoane rănite dintre fiarele contorsionate a a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Toți cei cinci răniți – șoferul Loganului, un copil din același autoturism, șoferul ucrainian și două femei, una de 24, cealaltă de 26 de ani, ultimii trei aflați în autoturismul care a intrat pe contrasens – au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Buzău.

Copilul în vârstă de 6 ani din Loganul de București, aflat în comă profundă, a fost transportat la un spital din București cu un elicopter SMURD.

Citeşte şi: Accident grav în Bistriţa. Un motociclist a murit, iar un tânăr a ajuns la spital în stare gravă