Carpe diem! Zodiile care trăiesc viaţa la maximum

Carpe diem! ("Trăieşte clipa", trad.) Câţi dintre noi nu ne-am propus să profităm cât mai mult de oportunităţile pe care ni le oferă viaţa, dar nu am avut curaj. Se pare că acest curaj nu ţine de caracterul nostru, ci mai degrabă de semnul zodiacal care ne guvernează.

30 iul. 2014, 12:31
Carpe diem! Zodiile care trăiesc viaţa la maximum

BERBEC

Berbecii sunt de departe cea mai ambitioasa zodie. Succesul in tot ceea ce fac este o tintă importanta in viata lor. In consecinta, nu este loc de suparari, tristeti sau depresii! Pentru a avea success este nevoie sa ne concentram asupra a cee ace are viata mai bun de oferit, scrie Garbo.ro.

De asemenea, persoanele nascute in Zodia Berbec iubesc sa faca multa miscare. Dupa cum stim, sportul aduce in viata noastra optimismul de care avem nevoie si… foarte multa pofta de viata!

Citeşte şi Ce slăbiciuni are, în funcţie de zodie. Punctele vulnerabile ale fiecăruia, care-l fac să clacheze

GEMENI

Sunt curiosi si adora sa calatoreasca si sa descopere culturi noi. Adora sa se distreze si sa isi traiasca viata in deplinatatea clipelor. Iata de ce, Zodia Gemeni se afla in topul celor care gasesc magia clipelor si reusesc sa extraga cele mai insemnate semnificatii ale evenimentelor ce se petrec in viata lor.

Ce arbore te protejează, în funcţie de data naşterii

SĂGETĂTOR

Sagetatorii sunt caracterizati de un optimism debordant. Adora realmente sa traiasaca fiecare clipa si sa se bucure de orice este frumos. Au fire aventuroasa, le place sa incerce senzatii si aventuri noi.

Sagetatorii sunt oameni care vad mai degraba jumatatea plina a paharului si nu ai sa ii auzi plangandu-se, nici in cele mai grele situatii. Luciditatea lor si dorinta aceasta de a trai viata la maxim, ii ajuta adesea.

Horoscop: Care sunt super-puterile tale în funcţie de zodie