Casa groazei, bântuită de Freddy Krueger, a fost vândută cu 2,1 milioane dolari

Casa groazei de pe strada Elm, locul de desfăşurare a filmului "Coşmar pe strada Ulmilor", a fost vândută pentru fabuloasa sumă de 2,1 milioane dolari, după o renovare radicală, scrie www.casadex.ro.

RomaniaTV.net
27 mart. 2013, 10:32

Celebra casă ai cărei locatari erau terorizaţi de fantoma criminalului în serie Freddy Krueger şi care a provocat coşmaruri generaţiei anilor 80-90 se află în Los Angeles, SUA.

Casa nelocuită, datorită renumelui negativ, a fost cumparată de Angie Hill care a investit sume considerabile pentru a transforma coşmarul de pe strada Elm într-un vis frumos.

Restaurarea casei a durat aproximativ un an, timp în care proprietara a înlocuit fiecare bucată putrezită de lemn, a modificat radical structura casei, transformând-o într-un spaţiu modern cu influenţe tradiţionale, informează casadex.ro.

Citeşte şi O comoară ţaristă a fost găsită între două etaje ale unei case din Sankt Petersburg

În prezent, casa are un living, o bucătărie ultramodernă cu spaţiu de luat masa, o baie de serviciu şi trei dormitoare spaţioase, fiecare dotat cu baie proprie. În curtea din spatele casei, într-o grădină superbă, se găseşte piscina curăţată şi readusă la viaţă şi o casă pentru oaspeţi, compusă din dormitor, baie şi bucătărie proprie.

Casa de pe strada Elm a fost vândută pentru suma de 2,1 milioane dolari în doar 7 zile de la intrarea pe piaţa imobiliară.

Citeşte şi Un interlop a renovat închisoarea în care a stat. Vezi cât a reuşit să facă