Casă mistuită de flăcări, o femeie a făcut infarct

Incendiu devastator marţi noapte la o casă din Dej. O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce flăcările i-au distrus o mare parte din locuinţă. De spaimă, o vecină a suferit un infarct și a ajuns la spital.

07 dec. 2016, 06:40
Casă mistuită de flăcări, o femeie a făcut infarct

Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei două noaptea, atunci când mai mulți vecini au văzut flăcări uriașe înălțându-se din acoperiș. Oamenii au pus imediat mâna pe telefon și au sunat la 112. Până la sosirea echipajelor au intrat chiar ei în casă şi au scos unul dintre proprietari.

„Am fost inauntru si l-am scos pe omul mai in varsta. Era treaz, in fund, si am zis haideti ca va arde casa si l-am scos afara”, povesteste un vecin.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă întrucât exista pericolul ca flăcările să se extindă la casa lipită de cea la care interveneau. De spaimă, proprietara a făcut infarct.

„Incendiul a izbucnit in jurul orei două noaptea si se manifesta la acoperisul unei case cu pericol de extindere la cea dea doua casa. Acoperisul primei case a ars in proportie de 90 la suta”, spune unul dintre pompieri.

Potrivit dej24.ro, pompierii urmează acum să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Citeste si> Povestea tristă a copilului care şi-a salvat surorile din flăcări. Gigi Becali le sare în ajutor VIDEO