CASCADORIE ca la HOLLYWOOD pe şosea: Un şofer din Mehedinţi a zburat cu maşina peste un alt autoturism VIDEO

Un şofer a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi a zburat pur şi simplu cu maşina peste un alt autoturism. Şoferul vinovat şi un pasager aflat în al doilea autoturism au ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 14:10
CASCADORIE ca la HOLLYWOOD pe şosea: Un şofer din Mehedinţi a zburat cu maşina peste un alt autoturism VIDEO

Cascadorie din cauza vitezei pe o şosea plină de apă, în Mehedinţi. Trei oameni au scăpat ca prin minune cu viaţă, dintr-un accident teribil. Un şofer a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un cap de pod şi a zburat pur şi simplu peste un alt autoturism care venea din sens opus. Şoferul vinovat şi o altă persoană au fost răniţi şi au ajuns la spital, potrivit România TV.

Citeşte şi Un şofer, depistat în timp ce conducea cu 220 de km/oră pe A2

 

Prăpădul a fost provocat de un şofer de 21 de ani care a ignorat complet regulile de circulaţie. A apăsat pedala de accelaraţie la maximum şi a vrut să depăşească o coloană de maşini, totul pe o ploaie torenţială. Nu a apucat însă să ajungă din nou pe banda lui pentru că din faţă venea o maşină care circula regulamentar. A tras brusc de volan, a ajuns într-un cap de pod, apoi a ricoşat într-o maşină. După asta, pur şi simplu a zburat peste un autosturism. Şoferul vinovat şi un pasager din cealaltă maşină au ajuns la spital cu mai multe răni. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi va ajunge în faţa poliţiştilor imediat ce va fi externat din spital.

Citeşte şi Scandal în Argeş. Un vitezoman a provocat un accident, apoi i-a luat la pumni pe cei pe care i-a lovit VIDEO