Cascadorul Szobi Cseh, de pe patul de spital: Sunt sătul şi nu mai pot face faţă bolii VIDEO

Starea de sănătate a cascadorului Szobi Cseh s-a ameliorat, însă acesta rămâne în continuare internat în spital. În ultimele zile el suferă şi de o infecţie la rinichi, pe care crede ca a luat-o din spital. "Sunt sătul şi nu mai pot face faţă bolii!", a declarat în exclusivitate pentru România TV.

25 iun. 2013, 15:48
Cascadorul Szobi Cseh, de pe patul de spital: Sunt sătul şi nu mai pot face faţă bolii VIDEO

Cascadorul a declarat că, deşi analizele sunt mai bune, boala îl macină în fiecare zi. În ultimele zile suferă şi de o infecţie la rinichi, pe care a luat-o din spital.

Pe patul de spital Szobi Cseh a vorbit despre infecţia la rinichi care nu-i dă pace.

„Acum sunt şi paradit de la mii de găuri pe care mi le-au dat, e normal, ca sistem el se retrage nu ma vrea, nu mai vrea. Chiar nu mai pot, nu mai pot sunt sătul nu mai pot„, a spus Szobi Cseh de pe patul de spital.

Pe lângă problemele de sănătate, Szobi mai are o grijă – sala de sport unde antrenează copii defavorizaţi. Săptămâna trecută a fost anunţat că va fi dat afară din sala de sport a şcolii numărul 22.

„A fost extraordinară colaborarea noastră cu această şcoală şi brusc în două zile ai 400 de reclamaţii. Cui nu-i bate la ochi? Este chestie penală aici că tu forţezi săracii părinţi să vină acolo şi să facă fals. Mi-am luat avocat şi o să răspundă în faţa legii”, a povestit cascadorul.

CITEŞTE ŞI Szobi Cseh, veste PROASTĂ în spital. Ce măsuri NEDREPTE au luat autorităţile VIDEO

În urmă cu două săptămâni el a fost internat în stare gravă la Spitalul Fundeni, iar apoi a fost transferat la spitalul Victor Babeş. Anul trecut, Szobi Csech a aflat că are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu şi tumoare la coloană.