CASELE DIAVOLULUI: Locurile BÂNTUITE din Capitală VIDEO

Potrivit legendelor urbane, mai multe locuri din Bucureşti ar fi bântuite de fantome. Oamenii vorbesc de crime, de zgomote stranii, de spirite şi de uşi şi ferestre care se trântesc singure. Diavolul locuieşte în aceste case misterioase, spun aceştia.

05 apr. 2015, 13:48
CASELE DIAVOLULUI: Locurile BÂNTUITE din Capitală VIDEO

Diavolul şi-a găsit locul pe strada David Praporgescu la numărul 19, într-o casă misterioasă aproape înghiţită de iedera. Legenda spune că în perioada interbelică trei femei au murit în aceasta casă. Două au fost ucise, iar o a treia s-a sinucis. De atunci, casa le păstreaza sufletele prizoniere.

Citeşte şi Descoperire BIZARĂ făcută de un cuplu în cel mai BÂNTUIT CASTEL din ŢARĂ: Nu ne-a venit să credem FOTO

De asemenea, unele voci spun că în nopţile cu lună plină pe unul din pereţii casei se poate vedea numărul 666, simbol al Diavolului.

La doar câteva străzi depărtare se află Şcoala Centrală.  Iniţial şcoala a fost construită pentru fetele din elita Bucureştiului. Se spune că aici fetele erau inchise si trebuiau să suporte severitatea cadrelor didactice. Acum legenda spune că in scoală sunt mai multe camere misterioase, iar subsolul este bantuit.

Potrivit legendei, atât în clădire, cât şi în curtea interioară, au fost auzite, de-a lungul timpului, zgomote stranii, au fost simţite adieri reci şi miresme respingătoare. Mai mulţi martori susţin că acolo obiectele o iau din loc, fără să fie nimeni în preajma lor, iar uşile şi ferestrele se trântesc singure.

Aşezată într-o zonă aparent liniştită pe strada Mântuleasa se află Casa Sângelui Negru.

Citeşte şi ÎNFRICOŞĂTOR: Au surprins trei fantome în timp ce făceau turul unui castel în Anglia VIDEO

Casa Sangelui Negru e bantuita de fantome. Se zice că au fost nişte crime nedescoperite care nu s-au elucidat nici acum şi de atunci au rămas fantomele care bantuie si exista si in ziua de astazi.

Aici au avut loc mai multe crime de-a lungul timpului, iar Necuratul poposeşte în unele nopţi în această casă, se jură oamenii din zonă.

Şi centrul vechi al Capitalei abundă în poveşti cu strigoi şi fantome.

Citeşte şi Fantomă descoperită pe platoul de filmare al SERIALULUI GAMES OF THRONES înainte de Halloween FOTO

Curtea Veche, Curtea Sticlarilor sunt locuri din Bucurestiul vechi care pastreaza informatia spiritelor care au trait acolo.

Plină de poveşti similare e şi Strada Franceză. Acolo, spun oamenii, a existat un orfelinat unde erau adusi copiii străzii şi înfometaţi de patronul instituţiei. Legenda spune ca spiritele a peste 200 de copii bântuie şi azi străzile în căutare de apă şi hrană.