Casele vedetelor, în cale uraganului Irma. Mai multe locuinţe au fost devastate. IMAGINI ÎNAINTE şi DUPĂ dezastru

Mick Jagger, Oprah Winfrey, Roman Abramovich, Richard Branson, Bruce Willis, Keith Richards, David Cooperfield, Johnny Depp, Eddie Murphy, socrii Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge  sunt doar câteva dintre vedetele care deţin case în zonele afectate de uraganul Irma. Tot în zonă deţine o casă de lux şi preşedintele SUA, Donald Trump.

RomaniaTV.net
08 sept. 2017, 08:49

Socrii Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, se numără printre cei care au suferit pagube materiale considerabile ca urmare a uraganului Irma. Hotelul de lux Eden Rock, deţinut în Caraibe de părinţii soţului Pippei Middleton, a fost distrus. 

David şi Jane Matthews s-au mutat în Saint Barthelemy în September 1995 după ce au cumpărat Eden Rock de la un localnic. 

Şi Richard Branson, fondatorul Virgin Group, şi familia lui ai fost surprinşi de uragan chiar pe insula lor din Marea Caraibelor. Fiului lui Richard Branson a anunţat că insula Necker, deţinută de familia sa, a fost lovită de uragan. 

Nici vila preşedintelui Donald Trump din Saint Martin şi cea a miliardarului Roman Abramovichi din St. Barts nu au scăpat neavariate de uragan.  

În calea uraganului Irma se mai află multe alte proprietăţi deţinute de celebrităţi precum Bruce Willis, Keith Richards, David Cooperfield, Johnny Depp şi Eddie Murphy.

Iluzionistul David Copperfield deţine Musha Cay în Bahamas. Despre Mick Jagger se spune că deţine Mustique, o insulă din Sfântul Vicențiu și Grenadine, în timp ce Oprah Winfrey ar deţine o locuinţă în Antigua.
Bruce Willis şi Keith Richards deţin proprietăţi în Parrot Cay din Turks şi Caicos.

IMAGINI ÎNAINTE şi DUPĂ URAGANUL IRMA